Binnen ons enthousiaste team is ruimte ontstaan voor een Psycholoog m/v.
Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel is een kleinschalige en laagdrempelige GBGGZ en SGGZ praktijk die zorg biedt aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen vanuit de locaties Alkmaar en Heerhugowaard. Binnen de regio zijn we een gerenommeerde en gewaardeerde partij onder verwijzers en collega's.
De huidige vacature betreft het team adolescenten en volwassenen.

Wij hechten grote waarde aan het werkelijk centraal stellen van de cliënten en van hieruit de zorg zo optimaal mogelijk te organiseren. Niet denken in mitsen en maren maar kijken vanuit mogelijkheden en oplossingen is ons raamwerk.
Ben jij die bevlogen psycholoog die graag het verschil wil maken voor cliënten en die zich thuis voelt in een betrokken en enthousiast team, dan nodigen we je uit contact met ons op te nemen!

Binnen de praktijk is veel aandacht voor groei en ontwikkeling middels opleiding, intervisie en supervisie. Daarnaast zijn wij een erkende Gz-opleidingsplek voor volwassenen.

De vacature betreft een loondienstverband van 24-32 uur voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ (functieschaal 55-60, afhankelijk van VGCT registratie).

Wij nodigen kandidaten uit die een bevlogen en innovatieve visie op GGZ-zorg hebben. Heb jij?

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring?
  • EMDR basisopleiding?
  • VGCT geregistreerd of hiertoe in opleiding?

Dan willen we je heel graag aan ons team toevoegen!

Voor meer informatie kan je mailen naar: praktijk@psychologiebiesheuvel.nl. Of je kan ons tijdens kantooruren bellen op 072-8200371 en vragen naar Eline Biesheuvel.

We zien je reactie graag tegemoet!