Vul hieronder de gegevens in
Om uw aanvraag goed te kunnen verwerken is het noodzakelijk dat u alle velden met een sterretje * invult.

Let op: U KUNT ZICH PAS AANMELDEN BIJ ONZE PRAKTIJK INDIEN U IN HET BEZIT BENT VAN EEN GELDIGE VERWIJSBRIEF VAN HUISARTS, POH, JEUGDARTS, MEDISCH-SPECIALIST of de GEMEENTE!

Persoonsgegevens:
Het e-mailadres voor communicatie tussen ouder/verzorger en de praktijk.

Gezinssamenstelling:


Gezinsachtergrond/gezinssituatie (U kunt hieronder meerdere selecteren.)

Als het antwoord hierboven anders is, vul hieronder hoe

In geval van echtscheiding/relatieproblemen: bent u in staat om als ouders in belang van uw kind samen te zijn en samen te werken in 1 ruimte voor de behandeling van het kind?

Dit is namelijk essentieel voor het slagen van de behandeling en als dit niet het geval is, dan is behandeling in onze praktijk helaas niet mogelijk.

Geef hieronder aan welke broers en zussen er in het gezin zijn, geslacht en waar ze wonen.

Optioneel: invullen indien de ouder/verzorger op een ander adres woont

School/Werk (invullen indien van toepassing)

Huisarts:

Is er eerder hulpverlening geweest voor de jongere/kind of het gezin? (Zo ja, graag vermelden welke hulp, wanneer deze hulp was, hoe deze hulpverlening is verlopen en de eventuele diagnose).

Zijn er op dit moment nog andere hulpverleners bij het gezin betrokken? (Bijvoorbeeld: psychologen, Psychiater, Jeugd- en gezinscoach, Veilig Thuis (gezinsbeschermers), Medici en/of (para)medici en/of overige hulpverleners?)

Op welke gebieden spelen de problemen? (U kunt hieronder meerdere selecteren.)

* Om in aanmerking te komen voor vergoeding heeft u een juiste verwijsbrief van de huisarts nodig, met daarin vermeld de AGB code van de huisarts en dat het gaat om een traject in de Basis GGZ.